Retouren en Garantie

U bent niet tevreden met uw aankoop

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Neem wel even eerst contact op met de klantenservice zodat wij u een retourformulier kunnen toesturen. U kunt dit retourformulier ook terugvinden in de emails met uw orderbevestiging en factuur.

Neem contact op met klantenservice

U heeft een defect product ontvangen

Dit is heel vervelend natuurlijk. Neem contact met onze klantenservice op en we lossen het zo snel mogelijk voor uw op.

Neem contact op met klantenservice

Uw product is defect gegaan binnen de garantietermijn?

Het kan helaas voorkomen dat een product tijdens gebruik defect raakt. Valt het product nog binnen de garantietermijn, neem dan contact op met onze klantenservice en we lossen het probleem voor u op.

Garantiebepalingen

Verdampers

Verdampers worden werkend geleverd. Indien dit bij ontvangst niet het geval blijkt kan deze, na contact opgenomen te hebben met Smoke4Fun, retour worden gestuurd en wordt deze kosteloos vervangen. De kosten van het retour sturen zijn voor de klant.

Batterijen

Batterijen hebben een garantie van 3 maanden. Indien de batterij niet meer werkt binnen deze periode kan deze, na contact opgenomen te hebben met Smoke4Fun, retour worden gestuurd en wordt deze kosteloos vervangen. De kosten van het retour sturen zijn voor de klant. Normale slijtage en onbehoorlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie.

Aspire, Eleaf, Kamry en Justfog producten

Alle producten van Aspire, Eleaf, Kamry en Justfog hebben een uniek code op de verpakking zitten onder een kraslaag. Om gebruik te kunnen maken van de garantie op deze producten moeten wij u vragen om deze code goed te bewaren en niet weg te gooien. 

Indien u problemen heeft met het product binnen de garantietermijn moeten wij deze code bij het defecte product ontvangen om deze in behandeling te kunnen nemen. Indien u deze code niet kunt overhandigen kunnen wij helaas uw defecte product niet vervangen.

Liquids, ampullen, coils en wegwerpartikelen

Op deze producten wordt geen garantie gegeven en deze kunnen dan ook niet teruggestuurd worden. Indien liquids nog gesealed zijn en u deze wilt omruilen is dit eventueel mogelijk door contact op te nemen met Smoke4Fun.

Neem contact op met klantenservice

Producten retourneren

Het retourneren van producten geschied op kosten van de klant. Wanneer u een product retour stuurt, dan graag met begeleidend schrijven waarin vermeld: Aard van de klacht, naam, bestelnummer en uw adresgegevens.

Retour adres:
Smoke4Fun BV
Hoogeveenenweg 2B
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel


De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.